Prensa
Notas de prensa

Més de 40 empreses i entitats en la reunió del nou Hub de mobilitat i entorn sostenible


Més de 40 empreses i entitats de L'Hospitalet i el Baix Llobregat van participar ahir a la 2a reunió d’AEMES, l’Agrupació d’Empreses de Mobilitat i Entorn Sostenible, liderada per AEBALL/UPMBALL, per impulsar projectes en el marc d’un ecosistema innovador.

Aquesta va ser la segona reunió organitzada per AEMES i va servir per informar de les novetats del Projecte Transforma Indústria - que es va presentar a les Manifestacions d’Interès del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme però continua sumant empreses i col·laboradors.

La reunió virtual va comptar amb la participació de Jordi Garcia Brustenga, Director d’Operacions a ENISA (Empresa Nacional de Innovación), qui va exposar els aspectes més importants de cara a poder optar als fons Next Generation del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. També van participar-hi, com a entitats impulsores del projecte Transforma Indústria, l'AMB, l’Ajuntament de L'Hospitalet, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i les empreses col·laboradores Enisa, Solve i Mur & Partners.

Durant la segona part de la trobada, es van treballar les aliances entre les empreses, que continuen definint projectes i col·laboracions.

AEMES té entre els seus objectius promoure la innovació i l’accés a noves oportunitats estratègiques al mercat de la mobilitat sostenible mitjançant la cooperació empresarial, les aliances estratègiques i l’impuls de projectes tractors o col·lectius.

L'agrupació està formada per empreses fabricants de productes o proveïdores de serveis necessaris per a la mobilitat elèctrica i sostenible (infraestructures de càrrega - electrònica i circuits impresos, cables, plàstics i matèries primeres, matriceria i estampació, bateries, instal·lacions, etc. -, vehicles, software, enginyeria, automatització, etc.), infraestructures de càrrega, etc.) i l’eficiència energètica (productes i instal·lacions d’energies renovables, comunitats energètiques, emmagatzematge d’energia, optimització del consum, etc.).

Presidida per Josep M. Tarragó, en representació de l’empresa Wallbox, AEMES impulsa també la col·laboració publicoprivada i els projectes tractors i innovadors. Dissenya i està implementant la formació necessària (tècnica i estratègica) i treballa, a més, com a Think Tank per defensar els interessos empresarials. AEME també acompanya a les companyies en tot el seu procés de canvi i transformació, apropant-les als diferents recursos i línies de finançament de la innovació i la digitalització (Next Generation i moltes altres).

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate
Fecha: 19/05/2021
Més de 40 empreses i entitats en la reunió del nou Hub de mobilitat i entorn sostenible
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona