Prensa
Notas de prensa

AEBALL i Abilista impulsen la innovació facilitant a les empreses de l'Hospitalet i el Baix Llobregat l'accés al prototipatge


L'AEBALL i l'empresa Abilista han signat un acord per oferir a les empreses de l'Hospitalet i el Baix Llobregat condicions avantatjoses en solucions innovadores en prototipatge industrial, fabricació de peces a mida i sèries curtes, després de que l'empresa fos un dels triomfadors de la IV Edició del programa Cornellà Open Future que tenen l’ajuntament de Cornellà i Telefónica.

Abilista és una plataforma digital que facilita a empreses trobar als proveïdors adequats per a la fabricació de productes i peces a mida i rebre les millors ofertes de manera ràpida i senzilla. Mitjançant el conveni, les empreses associades de la patronal podran accedir a la major xarxa de fabricants especialitzats en prototips, fabricació additiva i fabricació a mida en un mateix lloc. Entre altres serveis, s'ofereix Impressió 3D, Mecanitzat CNC, Estampació de metall i Tall làser.

Gràcies a l'eina digital d'Abilista, les empreses estalvien temps, accedeixen a un ampli rang de tecnologies i poden rebre pressupostos personalitzats en 24 hores.

Els socis de la patronal que tinguin necessitats de fabricació a mida gaudiran d'accés a funcionalitats Premium durant un any, sense comissió de pagament. A més, les empreses que poden oferir serveis de prototipatge, podran fer-ho a través de la plataforma, i gaudiran d'un descompte sobre la comissió de la plataforma.

Rosa Fiol, Vicepresidenta i Directora General d'AEBALL/UPMBALL, destaca que, amb aquest acord, "s’impulsa la innovació, bloquejada en moltes ocasions per les dificultats que suposa el prototipatge, i també es promou, un cop més, el treball en xarxa, mitjançant aliances". En aquest sentit, també ha recordat els projectes que la patronal està desenvolupant actualment per recolzar el teixit productiu , "com el projecte tractor Transforma Indústria o la creació de l'Agrupació d'Empreses de Mobilitat Elèctrica (AEME), per impulsar la transformació industrial i les aliances en el nostre territori".

Per la seva part, Jesús Martí, CEO d'Abilista, detalla que l'empresa "és una startup jove però amb ampli potencial de creixement en un sector industrial amb empreses que estan vivint canvis i transformacions a les quals volem donar solucions digitals per a connectar les seves necessitats amb el coneixement tècnic dels fabricants".

El programa d’acceleració d’empreses Cornellà Open Future es una iniciativa de Telefónica i l'Ajuntament de Cornellà que té com a objectiu buscar els millors projectes empresarials de base digital per impulsar i fer créixer localment projectes d’innovació tecnològica, talent i emprenedoria amb el recolzament de l’administració local i de la xarxa global d’innovació oberta de Telefónica.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate
Fecha: 07/04/2021
AEBALL i Abilista impulsen la innovació facilitant a les empreses de l'Hospitalet i el Baix Llobregat l'accés al prototipatge
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona