Prensa
Notas de prensa

L’AEBALL cobreix les necessitats formatives demandades per les empreses del territori


L'Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL) i la Unió Patronal Metal·lúrgica de L’Hospitalet i Baix Llobregat (UPMBALL) cobreixen les necessitats formatives de les empreses del territori, oferint els propers mesos una programació de cursos subvencionats ajustada a la situació situació per la COVID-19.

La formació s'iniciarà a l'abril s'estendrà fins a l'estiu de 2021, adaptant-se en tot moment a les necessitats i particularitats de les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat.

En aquest sentit la formació tècnica i metal·lúrgica seguirà sent un eix central de la programació de l'entitat, amb l'organització de cursos de Soldadura, Electricitat industrial i Millora de processos LEAN i VSM, entre altres.

L'àrea de formació en noves tecnologies i habilitats digitals continuarà tenint un pes important: S'iniciaran els cursos d'Eines de gestió digital d'equips, Gestió digital de l'empresa, Disseny assistit per ordinador amb AUTOCAD i Competències per a un teletreball efectiu.

Altres formacions que s'iniciaran en aquest període són: Interpretació de plànols mecànics i de caldereria, Habilitats de comunicació, Gestió de l'estrès, Organització de magatzem i Fiscalitat i aspectes jurídics per a treballadors/es autònoms/es, oferint així un ampli ventall de temàtiques en diverses àrees funcionals.

La nova oferta formativa neix com a reposta a un estudi que la patronal va realitzar recentment a les empreses del sector del metall del territori, on el 42% dels enquestats van afirmar que tenen dificultats per realitzar noves contractacions per la manca de personal amb qualificació necessària específica pel sector i prop d'un 20% troba dificultats en l'actualitat per formar a les seves persones treballadores.

Els cursos que ofereix AEBALL/UPMBALL comptaran amb professionals de referència en el seu sector que guiaran als alumnes en tot l'aprenentatge. Tal com s'assenyala des d'AEBALL/UPMBALL, "per a les empreses, la formació contínua dels treballadors i treballadores suposa desenvolupar l'actiu més valuós, els seus recursos humans. La formació permet l'especialització, augmenta la motivació i redueix costos".

Bona part d'aquesta nova programació es realitzarà en modalitat online, mitjançant Aula Virtual. D'aquesta manera, AEBALL s'adapta a les necessitats derivades de la complexa situació que està provocant la crisi sanitària de la COVID-19.

La formació subvencionada es realitza en el marc dels programes de formació promoguts pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Consulta el llistat complet dels pròxims cursos en aquest enllaç. Per inscripcions i més informació sobre aquests cursos, poden contactar amb formacion@aeball.net - 93 337 05 50

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate
Fecha: 24/03/2021
L’AEBALL cobreix les necessitats formatives demandades per les empreses del territori
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona