NOVEDADES
NOVEDADES

CANVI DE DATA d´inici del Programa Superior de Tecnologies Smart. Inscriu-te, és gratuït!


El Programa Superior “Smart P.A.E.: Innovació i tecnologies aplicables als polígons intel·ligents i a les Smart Cities”, canvia la seva data d’inici i ara està previst pel proper 1 d'octubre.

Aquesta és la segona edició del Programa que realitza la Unió Patronal Metal·lúrgica de L’Hospitalet i Baix Llobregat (UPMBALL) juntament amb Smart Space. És un programa gratuït i subvencionat pel Programa Primer de Pre-acceleració emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i cofinançat pel Fons Social Europeu, amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement.

Està adreçat a 15 persones i està destinat a promoure l’emprenedoria territorial especialitzada, orientat al creixement i basat en la innovació i la tecnologia.
El programa, que és gratuït, consta de 140 hores de formació especialitzada, més tutories individualitzades.
EXPERTS DE RECONEGUDA EXPERIÈNCIA I PRESTIGI

Els alumnes podran conèixer sota la tutela de Verónica Kuchinow, enginyer agrònom, emprenedora, fundadora i directora Símbiosy; Rocío Ortiz, directora de Zona Catalunya i Aragó a Securitas Seguretat Espanya; Rosa Paradell, enginyer de telecomunicacions, directora de la unitat de negoci de Smart Cities Innovation en i2CAT. També estudiaran amb detall amb altres docents com Juan Mediavilla, director de Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de L’Hospitalet; Raúl González, Business Development a Cellnex; Eduard Martínez, Gerent Centre d'Excel·lència de Smart Cities d’INDRA; Alfredo Fernández, Director de Telecomunicacions de Catalunya i Balears en IDOM i Neus Olea, COO en Smart Space; les principals tecnologies que poden aportar solucions al problema de la mobilitat (amb continguts com "Internet of Things", "Smart Parking" o "Smart Access", tecnologia aplicada a control de trànsit i senyalització, etc.), així com les que tenen relació amb la gran oportunitat del Big Data, diferents experiències i casos d'èxit. També participaran en aquest Programa professors del Centre Tecnològic Eurecat i experts d’I2cat.

A més, els alumnes gaudiran també de formació en gestió empresarial.

Durant la formació, els participants podran formar grups per a crear i posar en marxa el seus projectes, i comptaran amb mentories d’experts d’Smart Space i d’UPMBALL, un equip multidisciplinar de tutors amb diferents especialitats dins de l'àmbit d'Smart City.

A la finalització d’aquest projecte integral, la UPMBALL pretén que els seus participants puguin posar en marxa empreses Smart, basades en la innovació i la tecnologia, al territori de L’Hospitalet i Baix Llobregat, però amb impacte i èxit arreu del món.

El programa compta amb el suport i la participació de diferents ajuntaments i entitats que aportaran reptes i que estan disposades a oferir els seus espais per a treballar pilots, que puguin servir per fer proves i per donar visibilitat als projectes resultants.

Veure el Programa complet: Programa Superior SMART P.A.E.

Visita la pàgina web www.smartbusinesspark.orgAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona