NOVEDADES
NOVEDADES

Nova edició del Taller “Constituir-se com Autònom o com a Societat”


AEBALL ha programat pel pròxim 25 de setembre una nova edició del Taller subvencionat sobre Constituir-se com Autònom o com a Societat.

Els assistents podran identificar els avantatges i desavantatges de ser autònom o de crear una societat. El principal objectiu del curs és facilitar els coneixements sobre les diferents formes jurídiques existents per tal de poder constituir l’empresa de la millor manera possible.

El curs serà impartit per expert Ignacio Aymar d'Asedio Consulting, soci i col·laborador d'AEBALL/UPMBALL.

El taller tindrà lloc a les instal·lacions d’AEBALL a L’Hospitalet de Llobregat, de 10 a 14 del matí. Està dirigit a persones a l’atur, ocupades i emprenedors, en general, a tots aquells que hi vulguin posar en marxa una empresa o empresaris que vulguin obrir noves línies de negoci.

Aquesta formació s’emmarca dins del Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de Catalunya Emprèn, de la que AEBALL forma part, i estan cofinançats pel Fons Social Europeu i pel Departament d’Empresa i Coneixement.

A més, si estàs pensant en fer-te autònom AEBALL t’assessora i et dona d’alta de forma gratuïta dins del Servei que té per a emprenedors (consulta a empren@aeball.net)

Més informació: TALLER CONSTITUIR-SE COM AUTÒNOM O COM A SOCIETATAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona