NOVEDADES
NOVEDADES

Incorporaràs nou personal aquest mes de setembre? Gaudeix d’ajuts a la contractació


AEBALL, juntament amb el SOC, està desenvolupant el Programa Fem Ocupació per a Joves amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral de joves menors de 30 anys.

Les empreses que participin poden gaudir d’ajuts a la contractació si incorporen personal durant el mesos de setembre i octubre.

Aquest programa facilita als joves participants experiència laboral en empreses durant 6 mesos acompanyada de formació relacionada amb el seu lloc de treball i tutorització durant tot el procés.

Les empreses participants gaudiran dels següents avantatges:
- Disposar de persones que rebran una formació especialitzada en el seu sector.
- Gaudir d’una subvenció durant els 6 mesos de contractació, equivalent al Salari Mínim. És compatible amb altres incentius fiscals i les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social previstes per cada contracte laboral.
- Col·laborar en un projecte de formació i d’ajut a l’ocupació.
- Comptar amb la col·laboració d’AEBALL per a la presentació de la documentació necessària per a la subvenció.

El contracte serà a temps parcial, que permeti realitzar la formació adequada al lloc de treball. Generalment, els candidats treballen 35 hores a la setmana i realitzen 5 hores de formació, encara que es pot adaptar a les necessitats de cada empresa. El sou és segons conveni i categoria professional per les hores treballades (les 35 setmanals).

Els requisits mínims dels participants que seran contractats són:
- Persones en situació d'atur menors de 30 anys.
- Amb estudis finalitzats d’ESO, Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Mig (no poden participar joves amb estudis superiors).
- Estar inscrits a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació.

Si vols participar en els procés de selecció pots enviar el teu CV a rrhh@aeball.net amb la referència “Fem Ocupació”.

Des d’AEBALL es col·laborarà amb l’empresa per a la detecció del lloc de treball i la definició del perfil professional. També es dissenyarà el programa de formació que haurà de rebre el participant per tal de garantir que s’ajusti al màxim al seu lloc de treball i es realitzarà una tutorització durant tot el contracte.

Si la empresa té el candidat seleccionat des d’AEBALL poden mirar si s’ajusta als requisits del Programa perquè puguin gaudir de la subvenció. Si la empresa ho requereix des d’AEBALL s’encarreguen de realitzar la selecció.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa Fem Ocupació per a Joves.

Per a més informació i per participar al projecte: 93.337.04.50 o formacion@aeball.netAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona