NOVEDADES
NOVEDADES

Propera Convocatòria dels Cupons a la Internacionalització - Ajuts per a la contractació d’Export Managers, Disseny Web, Posicionament Internacional, etc.


En el marc del Programa de Cupons a la Internacionalització, ACCIÓ ofereix ajuts a les empreses catalanes per a la contractació de serveis professionals per iniciar o consolidar les primeres etapes de la seva internacionalització.

El programa de Cupons a la Internacionalització ofereix un ajut del 80% del cost dels serveis fins a un pressupost màxim de 5.000€, pel que les empreses poden rebre ajuts fins a 4.000€

Els serveis subvencionables poden ser els següents:
- Diagnosi del potencial d’internacionalització de l’empresa sol·licitant.
- Plans de promoció internacional: selecció de producte/servei a internacionalitzar, preselecció de països, selecció de països, selecció de canal de distribució, llistat de potencials clients.
- Disseny de web per a mercats internacionals.
- Posicionament de la web als mercats internacionals.
- Posicionament internacional a xarxes internacionals.
- Subcontractació Export Manager.
- Gestió concursos i licitacions internacionals.
- Gestió de registre de marca i patents a mercats internacionals.
- Acompanyament i assessorament per a la participació a Fires Internacionals.

AEBALL i UPMBALL estan reconegudes per ACCIÓ com a Agents de Suport a la Internacionalització pel que podem realitzar la planificació del projecte a subvencionar, cercar el proveïdor més adient i acreditat per ACCIÓ i realitzar totes les gestions per a que puguin gaudir de l’ajut.

Donat que la subvenció és limitada i cada any el número de sol·licituds supera considerablement els fons disponibles, si vol gaudir d’aquests ajuts per impulsar la internacionalització de l’empresa i ha exportat menys del 15% de la facturació a 2017, contacti’ns el més aviat possible per planificar el projecte i presentar-lo per rebre la subvenció un cop s’obri la convocatòria.

Per a més informació contactar amb montse@aeball.net


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona