NOVEDADES
NOVEDADES

Estàs a l´atur? Pla d’Ocupació per a majors de 30 anys per a treballar en empreses de L’Hospitalet i Baix Llobregat


AEBALL amb la col·laboració del SOC ha posat en marxa el 30 Plus amb l'objectiu d’afavorir la inserció laboral de persones de més de 30 anys i atendre les necessitats reals de les empreses.

Actualment, estem buscant a persones que hauran de tenir un mínim de 30 anys, preferiblement amb baix nivell formatiu i és requisit indispensable estar en situació de desocupació i inscrit l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació.

Els candidats treballaran majoritàriament en empreses ubicades a L’Hospitalet i Baix Llobregat.

S’ofereix:

- Un contracte laboral d'entre 6 i 9 mesos mínim de durada en contracte eventual o indefinit.
- La retribució serà la corresponent al conveni de cada empresa i a la seva categoria professional.
- La persona contractada participarà en una formació d'entre 60 i 150 hores, organitzada per AEBALL i fora d'horari laboral (en cap cas es superaran les 40 hores setmanals entre la jornada laboral i les hores de formació).

De moment des d’AEBALL estan recercant les empreses que participaran en aquest Programa d’Ocupació, pel que els perfils encara no estan definits. Però, si compleixes amb els requisits i vols participar en la preselecció de candidats pots enviar el teu CV amb la fotocòpia del document estar inscrits a l'Oficina de Treball com a demandants d'ocupació (DARDO) a rrhh@aeball.net
amb la referencia “30 Plus”.
Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona