NOVEDADES
NOVEDADES

Informe de Conjuntura Econòmica de L’Hospitalet i el Baix Llobregat del Fòrum Empresarial corresponent al 4r trimestre del 2017


El Fòrum Empresarial del Llobregat ha presentat l’informe sobre la conjuntura econòmica de L’Hospitalet i el Baix Llobregat, corresponent al 4rt trimestre del 2017, elaborat per experts economistes.

L'Informe del Fòrum Empresarial destaca com continua creixent el mercat immobiliari i analitza les dades d’ocupació, que també segueix a l’alça.

L’informe inclou també dos requadres que analitzen, respectivament, la importància de les seus socials de les empreses, i el futur i l’impacte de l’Aeroport de Barcelona - El Prat.

Resum del context econòmic:

- S’incrementa el creixement de l’economia mundial.
- Espanya continua creixent al 0,8% Inter trimestral, amb forces contraposades.

Resum de la situació a L’Hospitalet i el Baix Llobregat:

- El mercat immobiliari continua creixement.
- L’ocupació creix un 4 per cent en tres mesos.
- La importància de les seus socials de les empreses.

El tancament de l´informe va ser el 2 de gener de 2018.

El Fòrum Empresarial del Llobregat és una iniciativa promoguda per l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL), amb la implicació d’institucions, entitats i empreses emblemàtiques, per donar resposta a la vocació de lideratge i innovació dels empresaris i alts directius vinculats al territori i ser un marc estable de trobada, de coneixement, de relació i d’opinió, en favor de la dinàmica econòmica, social i cultural de la zona del Llobregat i de Catalunya.

Poden consultar l'informe complet: INFORME SOBRE LA CONJUNTURA ECONÒMICA 4rt TRIMESTRE 2017

Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona