NOVEDADES
NOVEDADES

Les empreses de Carretera del Mig i del Districte Econòmic de L’Hospitalet han invertit prop d’1 milió d’€ en projectes d’eficiència energètica


Des d’AEBALL/UPMBALL s’està treballant en diferents projectes de millora als polígons de Carretera del Mig i al Districte Econòmic de L’Hospitalet. Alguns d’aquests projectes es van presentar a través de l’Ajuntament de L’Hospitalet a les convocatòries de subvencions als projectes de millora d'infraestructures i de competitivitat de polígons industrials i àrees d'activitat econòmica de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i comprenen aspectes de millora de la mobilitat, eficiència energètica, connectivitat, seguretat, urbanisme, turisme i promoció de les empreses.

PROJECTES D’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Concretament, pels projectes d’eficiència energètica AEBALL ha resultat beneficiària d’una subvenció de més d’1,2 milions d’euros per part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per una inversió total de 1,8 milions d’euros per part de les seves empreses ubicades als polígons de L’Hospitalet. Del total de la inversió que aquesta subvenció permetrà fer a les empreses, ja s’ha executat 1 milió d’€, i es preveu que 400.000 € més siguin una realitat durant les properes setmanes.

Els projectes que han estat aprovats i als quals l’AMB ha atorgat la subvenció són la instal·lació de COMPTADORS INTEL·LIGENTS i sistemes de monitorització (inclou sensorització, software de gestió, temporitzadors, etc.) i la implantació d’IL·LUMINACIÓ LED a empreses del Polígon de Carretera del Mig i del Districte Econòmic de L’Hospitalet.

OBJECTIUS I AVANTATGES: CONTROL DEL COST I ESTALVI ENERGÈTIC

AEBALL vol impulsar i conscienciar la necessitat de canviar el model energètic i incorporar noves fonts d'energia i ajudar així a la lluita contra el canvi climàtic. L'objectiu és aconseguir acabar sent més independents a nivell energètic i millorar a contribuir a reduir les emissions de CO2, lluitar contra el canvi climàtic i l'estalvi de la despesa energètica.

El principal objectiu dels projectes és la millora de la sostenibilitat, l’eficiència energètica i la reducció d’emissions de CO2 de les empreses mitjançant la instal·lació d’equips de mesura intel·ligents (Smartmetering) i adaptació dels equips existents per a l’obtenció i emmagatzematge de dades del consum elèctric de forma remota i automatitzada, i mitjançant la implantació d’il·luminació LED.

Amb la inversió que s’espera realitzar, l’estalvi econòmic anual total del que es beneficiarien les empreses per implantar les mesures d’eficiència pot arribar a ser de fins a 163.793 €, i l’estalvi energètic pot ser de més 1 milió de KWh, en percentatge, del 60,98%, amb una disminució anual d’emissions de 270 Tones de CO2.Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona