NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL finalitza amb èxit la darrera jornada virtual, "L´entrada de persones a les empreses"


El passat dijous 22 de juliol, AEBALL, juntament amb Foment del Treball, va celebrar la jornada virtual "L'entrada de les persones a les empreses", on es van tractar els aspectes més rellevants sobre l'actualització normativa sobre la contractació i les diferents formes de subcontractació, posades a disposició i pràctiques no laborals.

Durant la jornada es va tractar l’actualització normativa sobre contractació i subcontractació i les darreres resolucions judicials.

També es van estudiar diversos aspectes tècnics d’interès per a les empreses i es van resoldre tots els seus dubtes i consultes.

La sessió va estar liderada per l’experta Misi Borràs, sòcia advocada de Garrigues, firma internacional de serveis legals i fiscals que assessora nivell local, regional i global des de tots els angles del dret dels negocis.

Aquesta jornada virtual forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. A més, compta amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

A més, amb aquest format de trobades, es facilita a les empreses resoldre els seus dubtes de manera ràpida i directa, a més de poder compartir experiències i bones pràctiques amb altres companyies del territori.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona