NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL impulsa la cultura preventiva i la promoció de la salut a l´empresa


El passat dimecres 2 de juny, AEBALL, amb la col·laboració de Foment del Treball, va celebrar la jornada virtual "Aprenguem de la pandèmia: la cultura preventiva com a motor de canvi" on es va tractar la prevenció de riscos laborals en el context de la crisi sanitària, econòmica i social provocada per la pandèmia del coronavirus.

A la jornada es va posar en valor les iniciatives desenvolupades en l’entorn laboral per fer front a les exigències que la Covid-19 ha portat, des de la readaptació de processos productius per oferir noves solucions, a la posada en marxa de mesures psicosocials entre el personal treballador.

D'aquesta manera, la sessió es va centrar especialment en la vessant de l’aprenentatge i l’oportunitat d’aquesta situació.

Entre altres continguts, es va tractar com gestionar l'impacte emocional post-covid, les competències emocionals com a recurs preventiu i la situació actual de la promoció de la salut.

L'acte va estar liderat per Esther Deltor, Directora de l'Àrea de Salut i Empresa de meHRs. DUE - Infermeria comunitària. Amb més de 10 anys de trajectòria professional en l'àmbit de l'oncologia; i Esther Morancho, Psicòloga i orientadora. Amb més de 10 anys de trajectòria professional en la formació a persones en l'àmbit sanitari.

Aquesta jornada forma part d'un cicle sobre diàleg social, teletreball, negociació col·lectiva, legislació laboral, etc. organitzat per AEBALL/UPMBALL i Foment del Treball i amb el suport del Departament de Treball i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona