NOVEDADES
NOVEDADES

Sap com gestionar el conflicte i optimitzar la presa de decisions?


El proper dilluns 22 de marc, AEBAL organitza un curs subvencionat virtual sobre Mindfulness, una tcnica de meditaci que facilita la concentraci, lautocontrol emocional i millora la gesti dels canvis i el benestar general.

Lobjectiu de la formaci s facilitar les tcniques necessries per optimitzar la presa de decisions, gestionar les crisis i els desafiaments del dia a dia, aix com obtenir benestar i un alt rendiment personal i professional.

A la formaci es tractar la conscincia emocional, la gesti del conflicte- donant tcniques dassertivitat -, la gesti de lestrs i el temps i eines per aprendre a optimitzar la presa de decisions.

El curs es realitzar els dilluns i dimecres, de 18 a 21 hores. Siniciar el dia 22 de mar i finalitzar el 28 dabril, amb una durada de 30 hores.

Les sessions estaran liderades per lexperta Pilar Perea, Llicenciada en Filosofia per la UB i s Coach professional i autora de diversos llibres.

Segons lassociaci Sociedad Mindfulness y Salud, durant els ltims 30 anys, la prctica de Mindfulness o Atenci Plena est integrant-se a la Medicina i Psicologia d'Occident. s aplicada i estudiada com una manera efectiva de reduir l'estrs, augmentar l'autoconscincia, reduir els smptomes fsisc i psicolgics associats a l'estrs i millora el benestar general.

Inscripcions i ms informaci: AQU

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona