NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL resol dubtes sobre el teletreball i dona les claus per gestionar amb èxit les plantilles


El passat dimecres 24 de febrer, AEBALL i Foment del Treball van organizar amb empreses del territori la jornada virtual “Novetats del treball a distància”, on es va aprofundir sobre els aspectes més rellevants de la normativa que regula el teletreball i tots els aspectes a tenir en compte per a gestionar exitosament a distància les plantilles de les empreses.

A la sessió es va tractar totes les novetats introduïdes pel Real decret llei 28/2020, de 22 de setembre que regula el treball a distancia i els aspectes pràctics per a la seva aplicació a les empreses. Aquesta part va estar liderada per l’experta Misi Borràs, advocada sòcia de Garrigues.

La segona part de la jornada, que va comptar amb Elisabeth Domingo, de la consultora associada Mur & Partners, va servir per conèixer els requisits per implementar el teletreball amb èxit, treballar les claus per assolir un bon lideratge en remot i les eines per aconseguir una productivitat òptima i un teletreball eficient.

Aquesta jornada forma part d'un cicle sobre diàleg social, teletreball, negociació col·lectiva, legislació laboral, etc. organitzat per AEBALL/UPMBALL i Foment del Treball, com a part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. A més, ha comptat amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Aquest format de trobades virtuals permet a les empreses resoldre els seus dubtes de manera ràpida i directa, a més de poder compartir experiències i bones pràctiques amb altres companyies del territori.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona