NOVEDADES
NOVEDADES

Vols implementar un programa de Compliance a la teva empresa? Inscriu-te a la propera eFormació d’AEBALL!


AEBALL organitza al gener una nova eFormació per resoldre dubtes i donar les pautes per tal de que el programa de Compliance de l’empresa s’ajusti als requisits del Codi Penal i sigui eficaç.

Moltes empreses tenen dubtes sobre si és obligatori tenir un Programa de Compliance i per a què pot servir exactament. Amb el curs es donarà resposta a aquestes qüestions, a més de proporcionar les eines necessàries per dur a terme el programa de Complliance amb èxit.

El curs virtual s’organitzarà en dues sessions, els propers 21 i 28 de gener, on s’aprofundirà sobre com implantar un programa de Compliance, analitzant els principals riscos que afecten a les organitzacions i que poden generar responsabilitat penal a l’empresa.

També s’abordaran aspectes com la responsabilitat de l’administrador de l’empresa, la figura del Compliance Officer o les principals novetats legislatives sobre el canal de denúncies.

Les sessions estaran dirigides per l’expert Miquel Fortuny, advocat penalista, especialista en delictes econòmics-corporatius, soci director de Fortuny Legal.

Miquel Fortuny és professor de vàries universitats (entre elles, Pompeu Fabra, Abat Oliba, CEU, Carlos III Madrid i Complutense Madrid) en Dret Penal Econòmic i Corporate Compliance.

Inscripcions i més informació: AQUÍ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona