NOVEDADES
NOVEDADES

Vols preparar la teva empresa per al teletreball?


El Club de Responsables dAEBALL/UPMBALL i la consultora associada MEHRS organitzan el proper 19 doctubre un eWorkshop amb lobjectiu de preparar a les empreses per al teletreball, assegurant la mxima qualitat i productivitat.

La crisi sanitria derivada del COVID-19 ens fa estar en un moment de gran incertesa. Les empreses, motor de leconomia i de locupaci, han de continuar ms que mai amb la seva tasca. A ms, amb el confinament, moltes empreses van haver dimprovisar lorganitzaci i les pautes per al teletreball.

Per totes aquestes raons es vol facilitar ladaptaci al teletreball de les empreses sense posar en risc la seva qualitat i productivitat, oferint un nou Servei de disseny i implantaci del Teletreball per empreses associades al Club de Responsables de RRHH.

A la sessi virtual, que siniciar a les 9:30 hores, es tractaran aspectes prctics sobre el treball a distncia i es donaran les pautes per dissenyar i implementar amb xit un protocol de teletreball adequat a les necessitats de les empreses.

LeWorkshop estar liderat per lexperta Susanna Gallen, Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, amb un Mster a Direcci de Recursos Humans i Consultoria de les Organitzacionsper la Fundaci Bosch i Gimpera (Universitat de Barcelona) i un Postgrau en Relacions Laborals Estratgiques per EADA. Gallen t ms de 25 anys d'experincia professional a l'rea de RRHH de diferents multinacionals.

Per poder assistir noms s necessari un dispositiu amb connexi a Internet i descarregar una aplicaci.

Inscripcions i ms informaci: AQU

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona