NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL dóna les claus per promoure la salut a les empreses i donar resposta al repte de la COVID-19


El passat dimecres 16 de setembre AEBALL va organitzar, juntament amb la consultora associada de recursos humans meHRs, un e-workshop per assessorar a les empreses del territori en la promoció de la salut que donin resposta a les necessitats de les persones treballadores i dels cients.

A la sessió es va mostrar que la COVID-19 ha recordat la vulnerabilitat de l’èsser humà, però també ha donat l’oportunitat d’emprendre accions conjuntes per aconseguir una protecció i promoció de la salut efectiva, en benefici de les empreses.

L’eWorkshop va estar liderat per l’experta Esther Deltor, Directora de l’Àrea de Salut i Empresa de meHRs, amb més de 10 anys d’experiència en l’àmbit de l’oncologia i que actualment implementa programes de promoció de la salut efectiva.

Entre d’altres temes, es van tractar les oportunitats i reptes de la promoció de la salut en l'empresa, els tiipus de programes de promoció de la salut: dirigits a treballadors/as i clients; i els recursos per a traçar un pla de promoció de la salut per als equips de treball (diagnòstic, detecció de necessitats, objectius, pla d'acció específic, avaluació i indicadors).

Aquest format de trobades virtuals permet a les empreses resoldre els seus dubtes de manera ràpida i directa, a més de poder compartir experiències i bones pràctiques amb altres companyies del territori.

#TreballemPerGuanyarElFutur EstoNOtienequePARAR


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona