NOVEDADES
NOVEDADES

Servei d´assessoramanet gratuït per a empreses menors de 3 anys per ajudar-les en la seva consolidació


Dins dels serveis que AEBALL EMPRÈN ofereix de forma gratuïta als emprenedors, les empreses amb menys de 3 anys de vida poden gaudir d'un servei especialitzat per tal de facilitar la seva consolidació.

D’aquesta manera el servei d'acompanyament vol fomentar el desenvolupament i el creixement de les empreses de nova creació. Des del Servei s'ofereix accions periòdiques de seguiment tècnic per a l'avaluació del grau d'assoliment dels objectius definits al pla d'empresa i per poder ajudar-les en el que sol·licitin.

En què consisteix el servei?
- Donar suport integral a les empreses de nova creació.
- Facilitar les eines per resoldre possibles obstacles que trobaran els emprenedors en els primers anys de vida de l'empresa.
- Augmentar la competitivitat de les noves empreses.
- Derivació d'alguns serveis complementaris: Assistència en alguna matèria específica, derivació a cursos de formació, acompanyament en alguna gestió, derivació a professionals especialitzats, etc.
- Facilitar el Networking i els contactes entre empreses.
- Invitació a jornades informatives sobre temes actuals d'interès: Canvi de normatives de temes laborals, fiscals, RRHH, etc.

Aquest servei es gratuït, ja que s’emmarca dins del Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de Catalunya Emprèn, de la que AEBALL hi forma part, i està cofinançats pel Fons Social Europeu i pel Departament d’Empresa i Coneixement.

A més, des d'AEBALL EMPRÈN t'informem i assessorem per crear la teva pròpia empresa, fer el teu pla d'empresa, escollir la forma jurídica més adient a la teva situació, així, com els passos a seguir per constituir-la, i et facilitem suport per cercar fonts de finançament, ajuts i subvencions.

Per a més informació, cal trucar al 93 337 04 50 o enviar un email empren@aeball.netAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona