Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

El grup Melià obre l´hotel Tryp Lima Miraflores


Melià Hotels International, grup hoteler associat per mitjà del Tryp Barcelona Aeroport, obre aquest agost el nou Tryp Lima Miraflores, el seu segon establiment a la ciutat, que pretén posicionar-se com una de les millors opcions d'allotjament a la capital del Perú.

L'hotel se situa en el districte de Miraflores, que compta amb el major moviment cultural, turístic i comercial de la ciutat. Destaca per la seva proximitat al mar i als principals punts d'interès turístic, com la Huaca Pucllana, el Parc Kennedy, el Parc de l'Amor o el Malecón Cisneros.

L'hotel disposa de 140 habitacions i suites, que compten amb totes les comoditats i serveis necessaris. A més, disposa d'una habitació Fitness Room que compta amb el seu propi equip fitness, pensada especialment per a aquells clients que viatgen per negocis sense voler deixar de banda l'oci i l'esport. Per a aquells que viatgin en família, l'hotel ofereix l'habitació Family Room, un tipus d'habitació única a la ciutat, amb llit King size i dues lliteres, i en què a més es podran trobar amenitys especialment pensades per als més petits.

Pel que fa a la seva oferta gastronòmica, destaca el restaurant Gastrobar 352, amb una àmplia oferta de cuina peruana, fusió i plats internacionals. També disposa d'una terrassa amb vistes panoràmiques de Lima en la qual els clients poden gaudir d'esmorzars, refrigeris i servei de bar durant la nit. Entre les seves instal·lacions, disposa de piscina exterior, centre fitness i zona de lectura. D'altra banda, compta amb quatre espais per a reunions d'ambient modern, tots ells amb la tecnologia audiovisual més avançada. Així mateix, i mitjançant el seu departament de Meetings & Events, organitzarà i coordinarà qualsevol tipus d'esdeveniment que se celebri a les seves instal·lacions.

A més, ofereix un servei de bicicletes elèctriques perfectes per recórrer la ciutat. D'altra banda té fàcil accés als diferents punts de la ciutat, com el districte de Sant Isidre, el principal centre financer de Lima, que es troba a 10 minuts amb cotxe i a tan sols 19 quilòmetres de l'aeroport Jorge Chávez.

Els hotels Tryp, d'entre els quals el Barcelona Aeroport, formen part de Melià Hotels International, una de les marques destacades del sector, companyia de referència a Espanya i una de les més grans del món, amb set reconegudes marques i més de 370 hotels a 43 països de quatre continents. Una d'elles és la gamma mitjana Tryp, composta per més de 90 hotels de caràcter urbà que poden trobar-se a Barcelona, Berlín, Buenos Aires, Frankfurt, Lisboa, Madrid, París, Sao Paulo... són hotels cèntrics i dissenyats per treure el màxim partit de l'estada a la ciutat, ja sigui per turisme o per negocis.

Més informació: www.tryphotels.com


El Noticiero Empresarial nº 383
Fecha: 02/08/2018
El grup Melià obre l´hotel Tryp Lima Miraflores
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona