Ventajas y descuentos
Ver todos los acuerdos

Acord amb ELMA

Ventajas y descuentos AEBALL/UPMBALL i ELMA han signat un acord de col·laboració per oferir diversos beneficis en la contractació de serveis mèdics digitals per empreses, concretament, una assegurança de salut que inclou tots els avantatges de les noves tecnologies, així com amb les cobertures de les assegurances de salut tradicionals.

ELMA és una companyia especialitzada en la mediació d’assegurances privades i en la prestació de serveis de salut digitals utilitzant les tecnologies més innovadores. Forma part del grup ANTAI (Wallapop, Glovo).

ELMA ofereix als seus membres un accés complet i fàcil a la salut, en tot moment i des de qualsevol lloc. El benestar de les persones treballadores ajuda a millorar les ràtios de productivitat i ajuda a l’empresa a contenir costos, i la tecnologia d’ELMA permet implementar i gestionar l’assegurança de salut de forma molt senzilla.

La teva salut a una app
Parla amb un metge en 2 clicks, revisa el teu historial, consulta la teva recepta mèdica i reserva cita des de l’app

Les millors cobertures
Urgència a l’estranger, cobertura dental i servei digital d’atenció primària incloses

La millor xarxa d’especialistes
Àmplia xarxa d’especialistes i els millors grups hospitalaris com: Dexeus, Quirón, Tecknon...

AVANTATGES PER ASSOCIATS:
- Accés gratuït i exclusiu a la innovadora aplicació de Atenció Primària Digital d’ELMA (PROVA L’APP SENSE CAP COST).
- Amb la contractació de l’Assegurança de Salut Digital, accés a la cobertura dental a més de les cobertures habituals de medicina general/especialistes a centres mèdics de renom a nivell nacional: Grup Quirón, Vithas, HM Hospitales, HLA.
Les primes varien en funció del número d’empleats.<< VolverAvda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona